HIR Studio, HIR Architects, HIR Architecture, interior design, public installation

INTERIOR

Residence Noir

Completion: November 2017

A studio apartment for young couple, HIR studio helped to refurbish their apartment into a cool and chic space, exploring the dark matters.

'' Black Gem''

 

Inspired by the textural reflections and refraction of raw black gems, the design weaves in cool tones and textures, gleaming with warm ambiance.

HIR Studio, HIR Architects, HIR Architecture, interior design, public installation

Grey and ash tones of various textures are interlaced.

HIR Studio, HIR Architects, HIR Architecture, interior design, public installation

Set back behind a cozy common space is a cold black glass veil, radiating mystic light into the house.

HIR Studio, HIR Architects, HIR Architecture, interior design, public installation

Revealed behind the doors is a walk-in closet to hide the secrets.

Bedroom with cool blue tones. 

The design reflects the residents' complicated personality, facets of coldness and warmth.